VM tröja 2018 ADL: Skrot UCL, reducerar serie A

Napolis president Aurelio De Laurentiis diskuterade Stadio San Paolo, skrotar Champions League och reducerar Serie A till 16 lag. Tyskland VM tröja 2018

Beskyddaren pratade vid ett möte med unga företagare och behöll inte radikala idéer för att ändra fotboll.

“Jag skulle vilja skrapa Champions League och skapa en europeisk league med de 20 lag som har gjort bäst, spelat hem och bort, varje onsdag och torsdag.

“På lördag och söndag spelar vi regelbundna inhemska armaturer. Jag har alltid varit positiv till en europeisk klubbliga liga parallellt med de inhemska tävlingarna, som spelades mellan de sidor som slutade högst i sina respektive ligor året innan.

VM tröja 2018 (11)

“Vi måste därför sitta runt ett bord och ställa vägen för att nå denna typ av europeisk liga.

“Serie A kan dock inte ha 20 lag, eftersom det är för många. Jag kan säga att jag bara har en motsättning med (Lazio president Claudio) Lotito och det vill vi båda minska antalet sidor i Serie A men han vill ha små steg till 18 och jag säger istället att vi hade 16 lag 1986 och det är vad vi ska återvända till. ”

De Laurentiis har haft ett ordskrig med borgmästaren i Neapel om att omstrukturera arbetet för Stadio San Paolo.

“Jag kan inte verka som en bonde i Europa. När Manchester City eller Real Madrid kommer hit kan jag ge dem en drömmiddag, men röken i ögonen kan bara göra så mycket. Eftersom pengarna är där från Regione, gick jag och frågade vad vi kunde göra för att sluta se pinligt i Europa. Belgien VM tröja 2018

“Jag väntar på 100 hektar för att bygga Casa Napoli. Jag ska också försöka bygga en juvel av en stadion, hålla 30 000 med bekväma platser, som jag kommer från biografvärlden och tror att du måste vara bekväm.

“Vi skulle också ha 150m höga skärmar för att visa VAR-replikerna, så det blir kul … Och jag skulle inkludera en tonhöjd som kan flyttas utanför för att få ut en plattform för konserter.”