PSG Tredje Tröja 2017-18 säsongen officiellt avtäckt

PSG-klubben lanserade för några dagar sedan laget 2017-18 säsongen, den nya tredje jerseyen, den nya jerseyen har en bländande kamouflage mönster design, inspirationen kommer från den berömda staden Paris, landmärke byggnaden. Tröjor avancerade Nike AeroSwift innovativ teknik för att hjälpa idrottare i spelet att eliminera störningar, fokusera på spelet, klubben kommer att ha på sig en ny tröja mot sitt mål att dominera den europeiska arenan framåt.

PSG New Jersey har en imponerande svart svart form, samtidigt som det ger moderna designelement, en stark bild av spelarna i spelet kan ge motståndarna tillräckligt avskräckande, unika detaljer i designen visar också klubben och hela staden Stort stolthet.

Dessa billiga fotbollströjor har en modern rund hals som tillverkas av den unika processen med bländande kamoufleringsmönster i hela kroppen, ökad komfort och andning, ger extra cool känsla, bröstplatta sömlös silikonmask. Formad emblem är att minska friktionen som orsakas av bröstet. .

Tillsammans med skjortan under den vita remsan av införandet av det sammankopplade svarta rutnätet, är samma rutan också dold i designen för bröstkamouflagemönster, som visar Paris-logotypen – Eiffeltornets berömda världsform, tillbaka nedanför den stora “Paris” Ord betonade också den parisiska känslan av ära och stolthet. Låt oss köpa PSG fotbollströja 2017/18 för att fira frisläppandet av denna vackra tröja!Mijn locatie .