Dybala gör Juventus 100: e mål

I en Serie A-turnering i går besegrade Juventus Udinese Calcio. Dybala gjorde en frispark i första halvlek, vilket var den 100: e bollen i sin klubbkarriär.

Före den här kampanjen hade Dybala scoret två på varandra följande spel. Han gjorde först Lazio i ligan och hjälpte laget att göra tre poäng. Sedan i Champions League i mitten av veckan gjorde den argentinska anfallaren det vinnande målet, vilket gjorde zebrorna framgångsrikt avancerade till topp 8 i UEFA Champions League.

I den här matchen mot Udinese Calcio började Dybala med Iguain och Costa. I 20: e minuten fick Juventus en frispark från fronten och Dybala gjorde en direkt träff. Den argentinska anfallaren avslutade den tredje påföljande döden och hjälpte Juventus att leda.

Det är värt att nämna att detta mål är den 100: e bollen i Dybala karriär. Han gjorde 17 mål och 21 mål i Córdoba respektive Palermo. Han har redan hjälpt Juve att göra 62 mål.

Efter tre på varandra följande raster är Dybalas senaste tillstånd väldigt varmt, och även Dybala tröja säljer väldigt bra! Med hjälp av Dybala har Juventus vunnit den 11-spelars vinnande strejken och framgångsrikt nått UEFA Champions League 8!