Benzema är avsett att lämna Real Madrid?

Deportivo Leganés i bort matchen mot La Liga, förlorade Real Madrid den första bollen i fallet med ett tredje rakt mål, så småningom besegrade motståndaren med 3-1, framgångsrikt gjorde tre poäng. Kan bli iscensatt i avsaknad av mer än huvudomvandlingen av bra spel, det är klart att nu har Real Madrid helt återställt staten.

Real Madrid slogs ut av Deportivo Leganés för två omgångar i King’s Cup den här säsongen, så spelet var en möjlighet för dem att vara “hämnd”. Men trots deras eventuella seger över sina motståndare gick processen inte bra och de slog efter sina motståndare tidigt i matchen. Casemiro var modig, men utan Corey C Lo, Modric och Cross, bidrog han till slut ett pass och skott för laget vända poängen i första halvlek, medan Real Madrid så småningom vunnit bort tre poäng. Faktum är att inte alla spelare spelade mycket bra, trots att Real Madrid gjorde en tredjedel på vägen. Liksom Benzema, som startade kampanjen, lyckades han inte göra något viktigt bidrag till lagets slutliga seger.

På grund av de dåliga prestationerna under de senaste två säsongerna har Benzema upprepade gånger skickat ut nyheter om att Real Madrid kommer att vara ute, men på grund av Zidans “säkerhet” stannade han till slut. Tyvärr, efter det att säsongen slutar, kommer Zidane sannolikt att hålla sig snygging, och Benzema verkar behöva lämna Real Madrid. Det är rapporterat att Real Madrid har Kane som signeringar i sommar, nummer ett mål, och han ersatte det är Benzema. Självklart, om de återstående spelen i den här säsongen, Benzema har Super God, spelar inte ut möjligheten för hans lag, annars, från det ögonblick som det verkar som om han lämnade Real Madrid, egentligen bara tidsproblemet, gör du Tror Real Madrid ska rengöra Benzema? Låt oss köpa Karim Benzema matchtröja för att önska honom en tidig återupptagande av staten!