Alexis Sanchez flyttade till Manchester United orsakade en känsl

Nyligen meddelade Manchester United introduktionen av anfallaren Alexis Sanchez från Arsenal. Som historien om den chilenska landslagskytten flyttade Alexis Sanchez till Manchester United en känsla i landet.

Alexis Sanchez gick med i Manchester United, en av de bästa klubbarna i världen, med den historiska nummer 7 Manchester United matchkläder. Han borde vara stolt över både det chilenska landslaget och Manchester United, som har gett sitt lag mycket talang.

Alexis Sanchez, 29, kan spela Manchester Uniteds debut mot FA Cup på Yeovil Town F.C. Chile lands lag tränaren Reinaldo Rueda sade: Alexis Sanchez flytta till Manchester United är bra, alla chilenska folket och landslaget medlemmar är stolta över honom. I landslaget måste vi ha en världsklass spelare, Alexis Sanchez har en mycket hög nivå, han var i en så bra klubb Manchester United, vilket är riktigt bra för oss.

Alexis Sanchez gick med i Manchester United är ett mycket viktigt steg i sin karriär, någon professionell spelare vill göra sin karriär ett steg längre. Vi önskar honom lycka till och hoppas att han har uppnått stor framgång med Chile landslagströja.