Ronaldo hoppas att vinna Champions League i slutet av Real Madri

Ronaldo har nyligen en Fotbollströjor billigt-intervju sagt att om Real Madrid kan vinna Champions League igen är det fortfarande ett otroligt år. Real Madrid den här säsongen, dålig prestation, ligan bakom Barcelona upp till 19 poäng, kungens cup har varit ute tidigt, och nu kan bara en mästare gå till strid: Champions League.

Ronaldo sade: “Om slutet av säsongen kan vi vinna Champions League, kommer det att bli en otrolig start på året i La Liga den här säsongen, vi spelade mycket bra, vi blev besvikna att ingen är glad för Champions League, men nu måste vi. ansträngningen, eftersom detta är den viktigaste händelsen som vi står inför. kämpa för den spanska titeln, kommer det att bli svårt, men vi kan inte ge upp, även från början av säsongen, vi förlorat många, många punkter. vi måste fortsätta våra ansträngningar. ”

Om Golden Globes, Ronaldo sa: “Jag är inte besatt av detta, eftersom jag inte trodde jag skulle vinna fem Golden Globe här bra mellan mig och Messi, vi delade under de senaste 10 åren har Golden Goal. Award. ”

Om 2018 VM, Ronaldo sa: “Tyskland, Spanien, Brasilien, Frankrike och Argentina, kommer de att vara favoriter att vinna, även om Portugal inte är en av favoriterna, men vi kommer att fortsätta att sträva efter, strävar efter att vinna ..” Om Real Madrid kan på att vinna Champions League, Fotbollströja Ronaldo kommer att sälja bra!