RC Celta coach berömde Messi för sin fantastiska prestanda

Barcelona 5-0RC Celta, med ett totalt poäng på 6-1 som kvalificerar sig för Kings 8, Messi som har Fotbollströjor barn målat mål, hjälper 1. Efter matchen RC Celta-tränare Vinous medgav att hans lag förlorade mot Messi, han kunde inte räkna ut sätt att blockera Messi.

Talar vid konferensen efter matchen sade RC Celta-tränare: “Barcelona är ett bra lag som länge varit i ligan och har nyligen visat sin närvaro. Det är svårt att stoppa Messi och Alba från att ansluta. Passera med första passet från början,Vi missade chansen. Under deras press spelade vi mycket obehagligt.

Han tror att Messi inte bara gjorde oss till en dålig dag, han lät också alla motståndare känna sig olyckliga. Att titta på Messi-spel är ett nöje, men tyvärr för motståndaren. Messi är en symbol för tiden, inte bara för Barcelona själv, men också för alla lag, han är väldigt hög. Höjd. Svårt att hindra Messis lag.

Reporter frågade, hur man ställer in taktik i omklädningsrummet för att begränsa Messi det? Wenisier svarade: “Jag hade svårt att komma med Messi i omklädningsrummet och jag har sett Messi byta sin position många gånger och Messis motståndskraft mot olika ställen håller sitt lag på väg upp. ” Låt oss köpa Messi tröja barn för att fira Lionel Messis underbara prestanda idag!