Mbappe kommer att arbeta hårt för att försvara heder PSG tröja

Mbappe var mycket nära att gå med i Real Madrid, men var ett steg före Paris Saint-Germain. Han sa: “Paris Saint-Germain är mitt stadsteam, jag ville spela i Paris före Germain, jag är väldigt nöjd med utvecklingen av den nuvarande situationen.”

Mbappe var mycket nära att gå med i Real Madrid? Han förklarade att vi kom igenom, men jag tror att det är förflutet och jag tror detsamma för Real Madrid. Nu spelar jag på PSG, jag betalar 100% av ansträngningarna för att försvara denna Mbappe tröja  ära!

Men samtidigt erkänner Mbappe: “Från en kille som vann Golden Globes fem gånger så kan du bara lära dig. Ronaldo är bra men det finns stora spelare runt mig. Neymar är i vårt lag och för mig Han är också mycket lika och lika med Ronaldo. “