Dybala vill komma tillbaka till Tottenham Hotspur

Italienska medier rapporterar att Dybala kommer att bära en Billiga Fotbollskläder Barn, kommer tillbaka före Europa League åttonde Juventus och Tottenham Hotspur Tottenham nästa månad. Dybala blev skadad strax efter öppningen av andra hälften i sista omgången av ligamatchen Juventus 1-0 segern över Cagliari. Efter matchen kan Dybala höger flexorstamma behöva trundlas i en månad.

För att återvända så snart som möjligt gav Dybala en semester på två veckor, under vinteravbrottet i Serie A fortsatte han att stanna i klubben för återvinningsbehandling. Enligt den italienska media är Dybala säker på att han kommer att kunna delta i första ligan i Champions League 16 och Juventus Juventus och Tottenham Hotspur den 13 februari.

Hittills denna säsong spelade Dybala 28 gånger för Juve, med 17 mål och fyra assists. Låt oss köpa Dybala tröja barn för att önska Dybala comeback så snart som möjligt!Mijn locatie .