Argentina Hemmatröja VM 2018 officiellt tillkännaget

Argentinska fotbollsförbundet tillkännagav den nya Billiga Fotbollströjor för 4 dagar sedan argentinska landslaget. Det är en helt ny Argentino hemstad. Messi och andra begåvade spelare kommer att ha på sig denna jersey påbörja den kommande World Cup-resan. Utformningen av den nya skjortan inspirerad av den klassiska jerseystilen på nittiotalet av det argentinska laget och i den avancerade tekniken och innovativa designen av det tjugonde århundradet, samtidigt är den nya tröjor också grattis till 125-årsjubileet av den argentinska fotbollsförbundet.

Liksom spelarna, argentinska fans är angelägna om att vara lojala mot klassikerna, samtidigt som de strävar efter excellens, så möts världshemmarens hemstad i 2018 med önskemål från spelare och fans, behåller de klassiska elementen i designen och innehåller den senaste state-of-the- konstteknik.

Den nya skjortan har tre himmelsblå ränder på framsidan och baksidan, åtföljd av en klassisk vit ribbad V-nacke och vita ärmar som replikerar klassiken samtidigt som man skapar ett friskt, modernt utseende. Samtidigt, för att hylla 125-årsdagen för den argentinska fotbollsförbundet, kommer den nya jerseyen att vara Argentina nationell emblem samt Argentinska fotbollsförbundet badge viktiga element – laurelblad klokt integrerat i de klassiska himmelsblå randarna och bearbetas till en speciell pixel stil, med ett bälte Till mode trendigt utseende. Dessutom presenterar nederste hörnet av jerseypräglingsprocessen laurlemönster och nummer 125. Låt oss köpa argentinska Landslagströja för att önska Argentina bra resultat i den kommande världscupen i 2018!